Retour au Panel shop
iTunes <br> e-voucher €15

Cadeaubonnen

iTunes
e-voucher €15

2 450 pts

Vous devez être connecté.

iTunes e-voucher ter waarde van €15.

Description

Een cadeau vol cadeautjes.
Met deze gift card krijg je toegang tot meer dan 50­­ miljoen nummers op Apple Music, miljoenen apps in de App Store, boeken in de Apple Books Store en de nieuwste series en films in de iTunes Store.
Deze kaart geeft u de mogelijkheid om uw eigen tegoed op te waarderen in de App Store, Mac App Store en de iBook Store. Met deze herlading kan u dit tegoed onder meer inwisselen voor applicaties, games, films, muziek en e-books, of om de capaciteit van uw iCloud vergroten. Bent u geabonneerd op Apple Music? Dan kan u de kaart ook gebruiken om uw abonnement te verlengen.
Kortom de iTunes-kaart is wat u nodig heeft!

Livraison

Je ontvangt van ons een code in je mailbox die je kan ingeven bij iTunes, App Store, Mac App Store, iBook Store of Apple Music. Check ook zeker je SPAM, want soms komt deze code hier terecht. De afzender van deze mail is no-reply@ivoxpanel.be .

Hoe inwisselen?
1) Open de iTunes Store.
2) Scrol naar beneden en klik of tik op 'Wissel in'.
3) Voer de code van de gift card in, als daarom wordt gevraagd.

! Uitsluitend inwisselbaar bij de iTunes Store voor België. Om de cadeaukaart in te wisselen, heb je een iTunes-account nodig en dien je de licentie-en gebruiksvoorwaarden te accepteren.

Verschijnt de code binnen 24u toch niet in je mailbox? Contacteer onze helpdesk!