Retour au Panel shop
Google Chromecast met Google TV

Multimedia / Producten

Google Chromecast met Google TV

6 960 pts

Vous devez être connecté.

Stream je favoriete films en series rechtstreeks vanop je TV.

Description

Met de Google Chromecast HD met Google TV maak je iedere tv smart. Google TV is een nieuw platform waarmee je al jouw films en series van verschillende apps in 1 menu terugvindt. Zo scroll je niet meer door verschillende apps. De Chromecast beveelt je nieuwe series aan op basis van je kijkgeschiedenis. Deze mediaspeler werkt met je Google assistent, dus je bedient hem ook met de spraakbesturing op de afstandsbediening of met je smart hub. Zo vraag je of de assistent een film voor je kiest en de Chromecast zet de televisie aan met een film die bij jou past. Je bekijkt je favoriete films en series in 2K, dit is vergelijkbaar met Full HD.


✔️De afstandsbediening heeft een ingebouwde microfoon, zodat je de Chromecast ook bedient met je stem.
✔️Dankzij de krachtige processor kijk je films en series in Full HD met HDR.
✔️Met het Google TV platform zie je al je films en series in 1 menu en sla je ook films en series op om later te kijken als je van huis bent.

Livraison

De verwachte levertijd voor dit product bedraagt 14 dagen. Na uw aankoop ontvangt u een bevestiging. Mocht door omstandigheden buiten onze wil om dit product niet meer beschikbaar of leverbaar zijn binnen een redelijke termijn, kan u altijd opteren om uw punten terug krijgen.