Retour au Panel shop
GOOGLE Smart luidspreker

Producten

GOOGLE Smart luidspreker

9 750 pts

Vous devez être connecté.

Met deze hub bedien je in alle comfort je slimme apparaten, luister je naar je favoriete muziek en beheer je je agenda.

Description

Maak van je woning een smart home
Dankzij de Google Nest vergroot je het gebruikscomfort bij je thuis. Vanaf deze centrale hub bedien je namelijk al je slimme apparatuur. De hub zelf maakt gebruik van netstroom. Met de Google Assistent stuur je je verlichting, verwarming of tv probleemloos aan. Het hele gezin neemt deel aan de pret, de hub kan immers tot zes verschillende stemmen herkennen. Zeg ‘Hey Google’, gevolgd door een commando en de assistent doet wat je vraagt. Met de Nest Mini kan je niet alleen je smartapparatuur bedienen, maar ook muziek beluisteren, afspraken en wekkers plannen en de laatste nieuws- of weerberichten opvragen.

Blijf altijd verbonden met je Nest

De Nest Mini heeft weinig plaats nodig. Dankzij de geïntegreerde montagesteun kun je hem makkelijk overal in huis installeren. Je kan hem op een oppervlak leggen of aan de muur hangen, zo lang er maar een stopcontact in de buurt is. Je vindt er altijd wel een ideaal plekje voor. Om je slimme apparaten te bedienen maakt de hub gebruik van wifi. Verbinding maken met de speaker kan overigens via bluetooth. Op die manier behoud je op elk moment het contact met je hub.

Discreet en milieuvriendelijk ontwerp
Dankzij zijn compacte design is de Nest bijzonder discreet. Hij heeft een diameter van 9,8 centimeter en weegt een luttele 181 gram. Hij past daardoor perfect in elk interieur. De hub bestaat voor de helft uit hergebruikte materialen, de stoffen bovenzijde is namelijk gemaakt van gerecycleerde plastic flessen. Op die manier draag je bij aan de bescherming van het milieu. Voor extra gebruiksgemak bevatten de volumeknoppen van de hub ingebouwde ledlampjes, die oplichten wanneer je in de buurt komt.

Verbeterde spraakherkenning en luidspreker
De Google Nest Mini heeft een krachtigere speaker dan zijn voorganger, de Home Mini. Zo heeft de bas bijvoorbeeld twee keer zo veel vermogen. Je muziek klinkt daardoor nog beter. De spraakherkenning van de Nest is bovendien ook gevoeliger want je kan hem zelfs vanaf de andere kant van de kamer bedienen. JZo hoef je er dus niet steeds bij in de buurt te blijven. Om het toestel te beschermen, houd je het best uit de buurt van water, het apparaat is namelijk niet waterdicht.

Livraison

De verwachte levertijd voor dit product bedraagt 14 dagen. Na uw aankoop ontvangt u een bevestiging.

Mocht door omstandigheden buiten onze wil om dit product niet meer beschikbaar of leverbaar zijn binnen een redelijke termijn, kan u altijd opteren om uw punten terug krijgen.