Retour au Panel shop
PHILIPS Espressomachine Series 2200 (EP2200/10)

Multimedia

PHILIPS Espressomachine Series 2200 (EP2200/10)

48 950 pts

Vous devez être connecté.

De PHILIPS Series 2200 is een slanke, matzwarte en volautomatische espressomachine met een klassieke melkopschuimer voor cappuccino en latte macchiato. Hij is uitgerust met een intuïtief touchdisplay en een automatisch ontkalkingssysteem voor onderhoudstaken.

Description

Zet koffie als een echte barista
Het intuïtieve touchscreen helpt je om de soort koffie te kiezen waar je trek in hebt. Met het My Coffee Choice menu stel je de gewenste sterkte en hoeveelheid in. Deze machine is uitgerust met een opschuimer om heerlijke warme en koude dranken, zoals cappuccino of latte, te bereiden. Je koffie is, dankzij de keramische molen met 12 maalgraden, steeds van barista-kwaliteit Het krachtige met AquaClean uitgeruste filter zorgt voor helder en gezuiverd water waarmee je, zonder ontkalken, tot wel 5000 kopjes kunt genieten. Ook geeft hij een signaal wanneer je de filter moet vervangen.

Efficiënt en geavanceerd
Dankzij de afmetingen van 246 x 371 x 433 mm is deze espressomachine zeker de ster van je ochtendkoffieroutine. Je plaatst jouw favoriete kopje gemakkelijk onder de uitloop die zich op 15 cm hoogte bevindt. Met een gewicht van 7,5 kg is hij ook nog eens gemakkelijk te verplaatsen. Bovendien is de voorzijde voorzien van een toegankelijke watertank en afvalbak voor snel en eenvoudig vullen en legen.

Dankzij het waterreservoir met een inhoud van 1,8 liter kun je meerdere kopjes smaakvolle espresso zetten, zonder tussentijds bij te vullen. De pompdruk van 15 bar zorgt ervoor dat je espresso veel crema heeft - die dikke laag schuim bovenop - voor een extra vleugje verfijning.

Een perfecte balans tussen smaak en aroma
Met zijn Aroma Seal-technologie is deze innovatieve PHILIPS-espressomachine ontworpen om je bonen langer vers te houden. Hierdoor behouden je favoriete koffiebonen lang hun oorspronkelijke smaak. De geïntegreerde molen produceert dan weer minder geluid. Dankzij de uitneembare zetgroep is deze espressomachine eenvoudig schoon te maken. Met een uniek aroma-extractiesysteem, dat de temperatuur en waterstroom nauwkeurig regelt om de perfecte balans tussen smaak en aroma te creëren, zal deze machine uw keuken zeker in een Italiaans café omtoveren.

Duurzaam gebouwd
Wanneer het waterreservoir vol is kan de machine 12 tassen bereiden. Zo is dit apparaat de ideale keuze voor grote bijeenkomsten of familie-evenementen. Verder is hij gebouwd om lang mee te gaan. Dankzij het 100 cm lange snoer kun je de Series 2200 vrijwel overal neerzetten. Het energiezuinige ontwerp biedt een Eco-Standby-functie die energieverbruik tot 40% vermindert wanneer het apparaat niet in gebruik is. Het vermogen is 1500 watt en het energielabel klasse A.

Livraison

De verwachte levertijd voor dit product bedraagt 21 dagen. Na uw aankoop ontvangt u een bevestiging. Mocht door omstandigheden buiten onze wil om dit product niet meer beschikbaar of leverbaar zijn binnen een redelijke termijn, kan u altijd opteren om uw punten terug krijgen.