Retour au Panel shop
CANON Fotoprinter Selphy

Producten

CANON Fotoprinter Selphy

21 700 pts

Vous devez être connecté.

Deze snelle Wi-Fi-fotoprinter is stijlvol en draagbaar

Description

Deze snelle Wi-Fi-fotoprinter is stijlvol en draagbaar en ideaal om vanaf een compatibele smartphone, tablet of camera en meer, unieke prints te maken

Supersnelle prints van fotolabkwaliteit vanaf smartphones, tablets en meer
Maak direct foto's van superieure kwaliteit, print duurzame prints vanaf een compatibele smartphone of tablet, camera's en meer - waar je ook bent - met deze draagbare Wi-Fi-fotoprinter. Deel dierbare herinneringen op een unieke manier met een breed scala aan lay-out- en 'shuffle'-opties.

Slim printen
Geniet van snel wireless printen vanaf een smartphone of tablet met de Canon PRINT-app, MopriaTM, Apple AirPrintTM en de Wi-Fi-knop. Combineer afbeeldingen van meerdere smartphones met Party Shuffle.

Duurzame kwaliteit
Levendige en duurzame foto's van topkwaliteit zijn in minder dan 1 minuut klaar met dye-sublimation-technologie. Auto Image Optimize zorgt ervoor dat je foto's er altijd op hun best uitzien.

Unieke foto's creëren
Maak en deel razendsnel unieke prints met een breed scala aan lay-out- en 'shuffle'-opties, waaronder pasfotostrips en ID-print.

Livraison

De verwachte levertijd voor dit product bedraagt 14 dagen. Na uw aankoop ontvangt u een bevestiging.

Mocht door omstandigheden buiten onze wil om dit product niet meer beschikbaar of leverbaar zijn binnen een redelijke termijn, kan u altijd opteren om uw punten terug krijgen.